Je hebt JavaScript uitgeschakelt! Voor de functionaliteit van de website is JavaScript vereist!
ARRANGEMENT: PICKNICKTOGO

Wandelen of fietsen door het prachtige natuurschoon dat te vinden is in de omgeving van Sint-Michielsgestel. Ontdek natuurgebieden als Dommeldal, Zegenwerp, Essche Stroom of Bossche Broek. Op zo’n 100 meter van Toren4 wandel je al langs die prachtige Dommel!

Je wordt gastvrij ontvangen bij het gezellige Lunchcafé Toren4 waar je goedgevulde picknickrugzak al klaar staat. Uiteraard kun je bij ons eerst nog genieten van een lekker kop koffie/thee met iets lekkers voordat je op pad gaat. Samen met je vriend(innen) of je gezin zoek je zelf onderweg een geschikte picknickplek.

Bij de picknickrugzak krijg je een wandelroute van 3 of van 4 km. (geschikt voor kinderen) of voor de geoefender wandelaar een route van 11 km via Dommel, Zegenwerp, Essche Stroom, Halder en Ruwenberg.

(https://wandelgidszuidlimburg.com/wp-content/uploads/word/1263.pdf)

Geniet je liever op de fiets van de schilderachtige natuur dan kun je je eigen fietsroute bepalen volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. Bij veel fietsknooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met de bekende bordjes met daarop het nummer van het knooppunt. De afstanden tussen de knooppunten zijn aangegeven en zo bepaal je de lengte van je fietstocht. Je fietstocht kan beginnen bij knooppunt 73 (met informatiepaneel) dat zich bevindt tegenover de N-Hervormde Kerk aan de Schijndelseweg. Je kunt natuurlijk ook zelf je eigen route kiezen als je dat liever doet.

Op de afgesproken tijd staat je vooraf gereserveerde picknickrugzak voor je klaar bij Toren4. (De rugzak met Toren4 logo mag u houden voor eigen gebruik)

Denk erom: afval natuurlijk netjes opruimen.

Inhoud PICKNICKtoGO Toren4 rugzak:

Sandwich, minibroodjes, vers fruit, servetten, (wegwerp)bestek, flesje vruchtensap en een fles mineraalwater.


Interesse? Reserveer deze PICKNICKtoGO:

Bestel via onze bestelpagina (alleen bij afhalen beschikbaar)


Telefonisch: 073-551 4979

Prijs per persoon per rugzak: 12,50
(Inclusief wandelroute van 3, 4 of 11 km)