Je hebt JavaScript uitgeschakelt! Voor de functionaliteit van de website is JavaScript vereist!
Prijs per persoon per rugzak: 17,50 / 18,50
(Inclusief wandelroute van 3, 4, 7 of 11,4 km)

Arrangement

PicknickToGo


Wandelen of fietsen door het prachtige natuurschoon dat te vinden is in de omgeving van Sint-Michielsgestel. Ontdek natuurgebieden als Dommeldal, Zegenwerp, Essche Stroom of Bossche Broek. Op zo’n 100 meter van Toren4 wandel je al langs die prachtige Dommel!

Je wordt gastvrij ontvangen bij het gezellige Lunchcafé Toren4 waar je vooraf bestelde en goedgevulde PICKNICKtoGO rugzak al klaar staat. (De rugzak met Toren4 logo mag u houden voor eigen gebruik)
Uiteraard kun je bij ons eerst nog genieten van een lekker kop koffie/thee met iets lekkers voordat je op pad gaat. Samen met je vriend(innen) of je gezin zoek je zelf onderweg een geschikte picknickplek.

Wandelroutes

Bij de PICKNICKtoGO rugzak krijg je een wandelroute van 3, 4 of van 7 km. (geschikt voor kinderen) of voor de geoefender wandelaar een route van 11,4 km via Dommel, Zegenwerp, Essche Stroom, Halder en Ruwenberg.

Route van 11,4 km (Wandelgidszuidlimburg.com)

Bestel deze rugzak

Heb je interesse in deze speciale PICKNICKtoGO rugzak van Toren4? Wacht dan niet langer en bestel deze telefonisch via onderstaand telefoonnummer.

Toren4 Classic (€ 17,50 p.p.)

Met onder andere: Een mini broodje carpaccio en een kleine club kip.

't Dommeltje (€ 18,50 p.p.)

Met onder andere: Een mini broodje zalm en een kleine sandwich tonijn.

De groente (€ 17,50 p.p.)

Met onder andere: Een mini broodje brie en een kleine sandwich eiersalade.

Liever fietsen?

Geniet van de schilderachtige natuur door je eigen fietsroute te bepalen volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. Bij veel fietsknooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met de bekende bordjes met daarop het nummer van het knooppunt. De afstanden tussen de knooppunten zijn aangegeven en zo bepaal je de lengte van je fietstocht. Je fietstocht kan beginnen bij knooppunt 73 (met informatiepaneel) dat zich bevindt tegenover de N-Hervormde Kerk aan de Schijndelseweg. Je kunt natuurlijk ook zelf je eigen route kiezen als je dat liever doet.

Wil je deze fietsroutes graag doen op een Ebike maar heb je zelf geen Ebike? Kijk dan eens op de website van van Buuren om een Ebike te huren.